Luchtkanalen en appendages van Post Luchtkanalen voldoen aan de strengste eisen. Deze luchtkanalen en appendages worden gemaakt van bijvoorbeeld Sendzimir verzinkt staal, RVS of aluminium. Daarbij wordt altijd geproduceerd volgens de laatste technieken. Met de producten en diensten van Post Luchtkanalen kan de installateur alle kanten op. Ook leveren we direct aan een bouwplaats of scheepswerf, ongeacht of het nu gaat om standaard producten of maatwerk.

Luchtkanalen

Luchtkanalen

Post Luchtkanalen doet alles in eigen beheer. Op onze productielocaties in Rosmalen en Poznań in Polen voeren we onze luchtkanalen uit in onder meer Sendzimir verzinkt staal, RVS of aluminium. Ook produceren we kunststof luchtkanalen, bijvoorbeeld voor buitentoepassingen. Rechthoekig of rond, recht of als vormstuk: onze luchtkanalen zijn er in elke uitvoering.

Directe leveringen

Directe leveringen

Naast installatiebedrijven levert Post Luchtkanalen ook rechtstreeks aan bijvoorbeeld een bouwplaats of scheepswerf. Dat doen we in Nederland én daarbuiten, binnen heel Europa. We bieden onze opdrachtgevers een ruime keuze aan producten. Gelast, gecoat en gemaakt van Sendzimir verzinkt staal of welk materiaal dan ook.

Maatwerk specials

Maatwerk specials

Productie en montage van luchtkanalen en appendages is onze corebusiness. Inclusief geautomatiseerde en gestandaardiseerde processen, om een traject te versoepelen en versnellen. Desondanks gaan we net zo graag aan de slag met maatwerk specials. Bedoeld voor situaties waarin een opdrachtgever zo snel geen oplossing kan vinden voor een specifieke vraag. Lees meer