Werkt u al met BIM? Post Luchtkanalen wel. Wij zijn overtuigd van de voordelen van de methodiek en hebben onze organisatie er dan ook op aangepast. In een wereld die zo snel verandert is BIM een haast logische ontwikkeling. Daar gaan we graag in mee.

Building information modelling

BIM heeft de toekomst. Snel en compleet inzicht aan de hand van 3D-bouwmodellen: met Building Information Modeling, zoals BIM voluit heet, verlopen processen soepeler dan ooit. Bij Post Luchtkanalen gaan we graag mee in die ontwikkeling. We hebben er onder andere Revit-software voor in huis, bedoeld om samen met onze opdrachtgevers elk project snel en gedetailleerd uit te voeren.

Snel en duidelijk
Dankzij BIM sporen we samen mogelijke faalkosten al in een vroeg stadium op. Afspraken leggen we snel en duidelijk vast, terwijl de planning minder afhankelijk is van onvoorziene omstandigheden. Tel dat allemaal bij elkaar op en het risico op kapitaalvernietiging is veel kleiner dan bij een project dat op de traditionele manier plaatsvindt. Niet zo vreemd dus, dat BIM meer en meer de standaard wordt. Wij zijn er in elk geval klaar voor.

Modellen uit de BIM-bibliotheek
Ook branchevereniging Luka is ‘BIM-proof’, wat onder meer blijkt uit de eigen BIM-bibliotheek. Als lid van Luka kunnen wij daar gebruik van maken, wat betekent dat we veel relevante informatie standaard in onze software hebben. De vorm van de kanaaldelen, het materiaal, de plaatdiktes: we hebben het allemaal snel paraat. Met als groot voordeel dat we vlot de vertaalslag naar de praktijk kunnen maken. Dat bespaart kosten en verhoogt de kwaliteit. Daarvan profiteren wij én u.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Post Luchtkanalen is uw partner voor een efficiënte aan- en afvoer van lucht. We ontzorgen u tijdens het hele traject en bieden naast standaard producten ook maatwerk. Waarmee helpen wij u verder?

Neem contact op