Post Luchtkanalen is thuis in elke sector. We kennen de strenge en specifieke voorwaarden waar luchtkanaalsystemen aan moeten voldoen en beseffen dat u daar veel aan gelegen is. Zodoende behalen we de categorie die hoort bij de gewenste luchtdichtheidsklasse. En voldoen we ook aan de eisen die horen bij de Luka-reinheidsklasse of microbiologisch onderzoek.

Cleanrooms

Cleanrooms Cleanrooms

Geen omgeving zo schoon als een cleanroom. Elk stofdeeltje is er één te veel, in een ruimte die vooral stof-arm moet blijven. Bij Post Luchtkanalen weten we wat erbij komt kijken, wanneer we werken aan dit soort luchtkanaalsystemen. Geen stof, geen vet. Wél rein, na de strengste controle.

Projecten Cleanrooms
Food

Food Food

Voor de bereiding van voedingsmiddelen gelden de strengste eisen. Post Luchtkanalen houdt daar rekening mee en fabriceert en monteert de luchtkanalen en appendages zodanig dat u ermee voldoet aan de strenge FDA-normering. Bovendien leveren we onze producten schoon af, inclusief bijbehorende certificering.

Projecten Food
Industrie

Industrie Industrie

Onze luchtkanaalsystemen voor de industrie zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Denk aan verschillen in materiaal en dikte. Maar ook aan verbindingstechnieken en een beschermende coating, in- en uitwendig. Waar nodig zijn onze producten uiteraard bestand tegen chemische invloeden.

Projecten Industrie
Retail & Sport

Retail & Sport Retail & Sport

In zwembaden en sporthallen mag geen luchtkanaal aan corrosie onderhevig zijn, wat vraagt om de juiste coating en bevestiging. Voor bijvoorbeeld een supermarkt geldt dan weer dat luchtkanaalsystemen er vaak snel moeten worden gerealiseerd. De wereld van retail & sport is uniek. En daarin begeven wij ons graag.

Projecten Retail & Sport
Utiliteit

Utiliteit Utiliteit

Nieuwbouwprojecten voor kantoorgebouwen staan vaak op drukke plaatsen. Dat vraagt om extra aandacht voor logistiek, naast uiteraard een scherp oog voor planning. Post Luchtkanalen zorgt voor beide en brengt de luchtkanalen en appendages snel op de juiste plaats van bestemming. Waar mogen wij voor u naartoe?

Projecten Utiliteit
Zorg

Zorg Zorg

Hygiëne staat in de zorg voorop. Dus zijn onze producten vanaf de productie rein en ook als zodanig geseald. Naast strenge eisen voor luchtdichtheid is bovendien de routing van luchtkanaalsystemen in een ziekenhuis of zorginstelling al snel complex en uitgebreid. Grote opdrachten dus, waar wij thuis in zijn.

Projecten Zorg