Post Luchtkanalen brengt lucht waar die heen moet. Binnen elke omgeving, met de specifieke voorwaarden en eisen voor elke situatie. We leveren snel en verzorgen projecten vanaf het eerste contact tot en met de laatste nacontrole. Zo weten ook installatiebedrijven uit binnen- en buitenland, die bij ons naast luchtkanalen en appendages ook maatwerk afnemen.

Luchtkanalen sinds 1993

Post Luchtkanalen bouwt op jarenlange ervaring, als basis voor een stevige klantenkring. Die is er wat ons betreft één om trots op te zijn, al schreeuwen we dat niet van de daken. Liever gaan we aan de slag. Om zo op tijd te leveren. En ervoor te zorgen dat uw planning op schema blijft.

Locaties in Rosmalen en Poznań
De producten van Post Luchtkanalen vinden hun weg naar projecten in binnen- en buitenland. We produceren en assembleren onze luchtkanalen en appendages onder andere in Rosmalen, op het terrein naast ons hoofdkantoor. Onze tweede productielocatie staat in het Poolse Poznań, waar het merendeel van onze pakweg 120 medewerkers werkt. Ook vindt daar de werkvoorbereiding plaats, met daarbij de coördinatie vanuit onze vestiging in Rosmalen.

Onafhankelijk in alles
Post Luchtkanalen werkt onafhankelijk van welke partij dan ook. Productie, planning en coördinatie: we hebben het allemaal in eigen hand. Zoals dat ook geldt voor onze kwaliteitscontroles, waarmee we onder andere testen of de luchtkanalen en appendages na montage zoveel mogelijk luchtdicht zijn. Die tests verlopen volgens de standaard van branchevereniging Luka; de Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten. Bovendien schakelen we snel, met een projectleider voor de coördinatie en een projectbegeleider op de locatie. Aansturen en overleggen: we houden voor u graag de vaart erin.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Post Luchtkanalen is uw partner voor een efficiënte aan- en afvoer van lucht. We ontzorgen u tijdens het hele traject en bieden naast standaard producten ook maatwerk. Waarmee helpen wij u verder?

Neem contact op