Bij Post Luchtkanalen richten we ons voornamelijk op de fabricage en montage van luchtkanalen en appendages. Dat is waarvoor installateurs ons weten te vinden. Echter zijn we er ook voor maatwerk, voor bijvoorbeeld een specifiek passtuk voor een ventilatiesysteem.

Veelzijdige faciliteiten
Zo vroegen bedrijven ons eerder naar specifieke passtukken voor het ventilatiesysteem. Bij andere opdrachtgevers zorgden we voor specifieke aluminium vormstukken en een industriƫle geluiddempende omkasting. Geen alledaagse producten. Maar wel opdrachten waar we onze faciliteiten volledig voor kunnen benutten.

Waar bent u naar op zoek?
Post Luchtkanalen is er voor elke opdrachtgever in iedere branche. We maken werk van uw specifieke vraag en bieden met uiteenlopende materialen en technieken een grenzeloze productrange. Zo brengen wij u verder, ongeacht uw vraag. Met welk maatwerk kunnen wij u helpen?

Klik hier voor enkele voorbeelden van maatwerk specials.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Post Luchtkanalen is uw partner voor een efficiƫnte aan- en afvoer van lucht. We ontzorgen u tijdens het hele traject en bieden naast standaard producten ook maatwerk. Waarmee helpen wij u verder?

Neem contact op