Actueel

Naar overzicht

Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider gezocht bij Post Luchtkanalen – Laat een frisse wind waaien door je carrière!

Werken bij dé specialist in ventilatietechniek.
Werken bij Post Luchtkanalen is samen zorgen voor optimale ventilatie van de hoogste kwaliteit. We ontzorgen onze klanten en streven naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid in al onze projecten.
Ben jij toe aan frisse lucht? En zie je een uitdaging in de luchtinfrastructuur wel zitten? Dan is de functie van Werkvoorbereider bij Post Luchtkanalen écht iets voor jou!

Wat ga je doen:
Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van onze projecten. Je werkt nauw samen met de projectleider en bent een essentiële schakel in het proces van offerte tot oplevering.
Deze rol biedt een helicopterview en omvat tevens uitvoerende taken. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van gegevens voor de werkvoorbereiding, zowel van klanten als van intern personeel. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat deze gegevens nauwkeurig worden verwerkt en opgeslagen. Daarnaast ben je de vraagbaak en helpdesk voor onze medewerkers en onderaannemers buiten de organisatie. Je wordt verwacht zelfstandig problemen op te lossen. Ervaring met Revit is een pre, omdat het belangrijk is dat je op dit niveau kunt communiceren met klanten. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van projectdossiers, het registreren van gewerkte uren en de status op de projectplaats, en het communiceren met montagemedewerkers en het opvolgen van acties.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een planning voor je eigen werkzaamheden in overleg met de projectleider.

Deze baan is echt iets voor jou als je het volgende afvinkt:
✔️ Je hebt een MBO werk en denkniveau. Bij voorkeur richting werktuigbouwkunde of installatietechniek.
✔️ Je hebt een sterke affiniteit met de luchtkanalenbranche.
✔️ Je hebt ervaring in de installatietechniek.
✔️ Ervaring met Autocad / Revit is een pré.
✔️ Je hebt goede communicatievaardigheden in woord en geschrift.
✔️ Je hebt ervaring met Microsoft Word en Excel.
✔️ Je hebt een VCA-basis diploma, of je bent bereidheid dit op korte termijn te behalen.

Frisse voordelen:
✔️ Een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf.
✔️ Een bovengemiddeld salaris, afhankelijk van ervaring en profiel.
✔️ Een werkweek van 40 uur.
✔️ Goede pensioenregeling bij PMT.
✔️ Goed balans tussen werk en privé.
✔️ 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
✔️ Gezellige bedrijfsuitjes.
✔️ Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Wat je wilt weten over werken bij Post Luchtkanalen:
Post Luchtkanalen bouwt sinds 1993 op jarenlange ervaring, als basis voor een stevige klantenkring. Die is er wat ons betreft één om trots op te zijn, al schreeuwen we dat niet van de daken. Liever gaan we aan de slag. Om zo op tijd te leveren en ervoor te zorgen dat uw planning op schema blijft. Post Luchtkanalen werkt onafhankelijk van welke partij dan ook. Productie, planning en coördinatie: we hebben het allemaal in eigen hand.

Klaar voor deze frisse uitdaging?
We ontvangen graag je sollicitatie! Stuur je CV naar s.hazes@steboma.nl.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze Corporate Recruiter Sander Hazes. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06 – 42 18 97 64 of per e-mail via s.hazes@steboma.nl.