Actueel

Naar overzicht

Hoera voor Piet Kuipers: 30 jaar topdirecteur van Post Luchtkanalen πŸŽ‰

Vandaag is een speciale dag voor ons allemaal: Piet Kuipers viert zijn 30-jarig jubileum als directeur van Post Luchtkanalen. Wat een geweldige prestatie! πŸ‘ Piet Kuipers is niet alleen onze directeur, maar ook onze vriend en inspirator. Hij heeft ons bedrijf naar nieuwe hoogten gebracht, door nieuwe markten en klanten aan te boren, door te investeren in kwaliteit en innovatie, en door prachtige projecten af te leveren. Hij heeft ook gezorgd voor een warme en betrokken cultuur binnen ons bedrijf, waar we ons allemaal thuis en gewaardeerd voelen.

Piet heeft ook een aantal belangrijke mijlpalen bereikt in zijn carrière bij Post Luchtkanalen. Hier zijn er een paar die we willen noemen:

β€’ In 1993 werd hij door Cor de Ridder benoemd tot operationeel directeur van het bedrijf, dat hij later zou overnemen. Cor de Ridder was zijn mentor en steunpilaar, die hem veel had geleerd over het vak.
β€’ In 2000 behaalde hij de VCA certificatie voor het bedrijf, waarmee hij de veiligheid en kwaliteit van ons werk garandeerde.
β€’ In 2001 verplaatste hij de productie van Rosmalen naar Poznan in Polen, waarmee hij de productiecapaciteit vergrootte.
β€’ In 2002 verhuisde hij het kantoor van de Ploegweg in Den Bosch naar de Huisbergenweg in Rosmalen, waarmee hij een modernere en ruimere werkplek creΓ«erde.
β€’ In 2013 werd hij lid van de LUKA branchevereniging, waarmee hij zijn betrokkenheid bij de luchtkanalen sector toonde.
β€’ In 2020 breidde hij de productiefaciliteit in Polen uit naar 4.000m2, waarmee hij de productie verdubbelde en meer klanten kon bedienen.
β€’ Al 30 jaar is hij bijna non-stop bezig met werkzaamheden bij ASML, wat getuigt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons bedrijf.
β€’ Hij heeft ook gezorgd voor een trouw en loyaal team van werknemers, die gemiddeld 13,6 jaar in dienst zijn bij Post Luchtkanalen.

Piet, we zijn ontzettend trots op je en we willen je bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan en nog steeds doet. Je bent een fantastische directeur en een geweldig mens!